Zwembad aanleg

Bent u op zoek naar een nieuwe manier om te ontspannen in de zomer en droomt u van een zwembad in uw tuin? Bent u op zoek naar een professionele partner om uw zwembad aan te leggen? Slechts één adres: Vallons Dennis!

Door onze jarenlange ervaring en passie zijn wij gespecialiseerd in zwembadaanleg. Wij zorgen zowel voor het ontwerp als het aanleggen van zwembaden en dit alles volledig naar uw eigen wensen. Elk zwembad dat wij bouwen wordt ook grondig gecontroleeerd om een hoge afwerkeing en kwaliteit te garanderen.

outdoor-swimming-pool-846473_1920
water-4260900_1920
house-1477041_1280
Schermafbeelding 2021-05-18 om 15.06.07

Waarom kiezen voor Vallons Dennis?

  • Een zwembad laat u best aanleggen door een professionele vakman met ervaring.
  • Wij ontwerpen én plaatsen uw zwembad volgens uw wensen en voorkeuren.
  • U kan op ons rekenen voor  het advies, ontwerp, uitwerking én de plaatsing!
  • Door uw zwembad te laten aanleggen door een professionele plaatser bent u zeker dat alles vakkundig is geplaatst en u dus met een gerust hart kan genieten van uw niew zwembad.

Bent u op zoek bent naar een zwembad aanlegger met ervaring? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Contacteer vandaag Vallons Dennis nog voor een gratis adviesgesprek!

Betonnen zwembaden op maat

Wenst u graag een zwembad in uw tuin maar weet u niet waar te beginnen? Bent u op zoek naar een professioneel aannemer voor de aanleg van uw zwembad?

Vallons Dennis is gespicialiseerd in het ontwerpen én plaatsen van zwembaden volledig op maat en volgens uw eigen wensen. U mag er zeker van zijn dat onze zwembaden hoogwaardig zijn en met trots geplaatst worden. Doordat wij zelf betonnen zwembaden op maat maken kunnen wij deze volledig aanpassen. Of u nu een klein, groot, rond of vierkant zwembad wilt, wij doen het allemaal!

swimming-pool-389267_1280

Kan ik u helpen?