SchoorsteenvegenSchoorsteenveger Aarschot

Schoorsteenvegen Aarschot: schoorsteenvegen is een verplicht jaarlijks onderhoud van uw schoorsteen. Heeft u thuis een kachel en een schoorsteen? Dan laat u best jaarlijks uw schoorsteen proper maken door een professionele schoorsteenveger. Een vervuilde schoorsteen verhoogt het risico op schouwbrand. Helaas gebeuren hier jaarlijks dodelijke ongevallen mee. Het is dus belangrijk voor de veiligheid van uw gezin dat uw schoorsteen elk jaar gereinigd wordt.

Naast het risico op vergiftiging (CO2) of brand zorgt een vervuilde schoorsteen ook voor een lager rendement van uw stookolietoestel en dus hogere energiekosten.

Voorkomen (schoorsteenvegen) is dus veel beter dan genezen. Vraag blijvend uw prijs bij schoorsteenveger Dennis.

Stookt u met stookolie of gas in Aarschot?

Dan ben je wettelijk verplicht om een onderhoud te laten doen. Hierbij wordt niet alleen uw ketel maar ook uw schoorsteen gereinigd. Het is namelijk verplicht om een rookgasanalyse te doen om na te gaan of uw stookolie voldoet aan de vooropgestelde eisen.

U krijgt van schoorsteenveger Dennis achteraf een wettelijk reiniging- en verbrandingsattest zodat u weer helemaal in orde bent.

Wilt u een afspraak maken regio Aarschot of prijsopgave aanvragen? Contacteer mij dan.

Vogelnest verwijderen

Het kan natuurlijk ook zijn dat u met een vogelnest zit in uw schoorsteen. Het is altijd gevaarlijk werk, dus als u hier geen ervaring mee heeft, kan u mij best contacteren.

Attest schoorsteenvegen

Achteraf krijgt u van mij altijd een wettelijk attest van schoorsteenvegen voor uw huisbaas en/of uw verzekering voor het schoorsteenvegen in Aarschot. In geval van problemen zal men u hier steeds naar vragen.

vogelnest schoorsteen
Schoorsteenvegen
schoorsteenveger

Kan ik u helpen?